Jobsøgning skal læres - nu har jeg også fundet ud af hvorfor

 

Som jobsøger er der en stor sandsynlighed for, at du bare gerne vil have en løsning.

Du vil have et nyt job. Så er problemet løst. Ingen grund til at lære noget nyt. Det er helt forståeligt, hvis du tænker sådan.

Men det er faktisk først gået op for mig i løbet af de seneste uges tid, at det er sådan, rigtig mange jobsøgere tænker. Derfor har jeg lavet en live-video, hvor du kan få svar på, hvorfor du skal lære at søge job.

Min helt korte pointe er, at du øger chancen markant for at få de stillinger, du søger, hvis du er klar til at lære, hvad der rent faktisk virker, når du skriver ansøgninger, udarbejder dit CV og når du går til jobsamtale. Det mønster kan jeg se gennem de succeshistorier, som jeg har samlet siden 2009. 

Og en ekstra bonus - det meste af det, du lærer, når du lærer at søge job, får du også brug for i det job, du lander. Meget mere om det i videoen.

:-) Ricki

PS: Som noget nyt kan du stille mig dine spørgsmål om jobsøgning og få svar i et af mine livestreams på Facebook. Følg mig på Facebook her.

Få alle nye artikler og konkrete værktøjerne til at lande dit næste job!