Ved du, hvordan LinkedIn kan hjælpe dig med at lande dit næste job?

Jeg møder mange jobsøgere, der synes, at LinkedIn blot er et online-CV. Men det er meget mere. LinkedIn er stedet, hvor du viser konkrete eksempler på dine resultater, og får dit netværk til at anbefale dig. Det er her, du kan dele din faglige viden, finde faglige fællesskaber og blive inspireret. Alt sammen noget, der kan skabe nye muligheder for dig, hvis du griber det rigtigt an.

 

Næste alt jobsøgning starter med et opkald på stillingsopslaget.

Få mine 7 bedste spørgsmål, som virker for andre her:

Se mine andre videoer her:

“Er der egentlig nogen, der får et job, fordi de arbejder med LinkedIn?”

LinkedIn er en fantastisk online platform til at vise, hvem du er. Flere og flere får besøg på deres profil inden en jobsamtale, og i forbindelse med netværksaktiviter. Flere og flere får også jobtilbud gennem LinkedIn. Så jo; Linkedin er i høj grad med til at understøtte at du lander dit næste job, og nogen gang er det den direkte vej til jobbet. Derfor er LinkedIn også et godt sted at investere din tid. I sidste ende er det dog offline du skaber relationer, men LinkedIn skaber et godt udgangspunkt for denne relation. 

 

Lær, hvordan andre bruger LinkedIn med succes

I mit onlinekursus lærer du at skabe en online-tilstedeværelse, der giver dig offline-muligheder. Din LinkedIn-profil skal vise eksempler på dine resultater og din faglige viden. På den måde kan du skabe interesse hos din kommende chef. Kurset indeholder alt det vigtigste, du skal vide om at opbygge en LinkedIn-profil og en overskuelig LinkedIn-strategi. Kurset lærer dig også:

· Hvordan du målretter dit indhold, så det rammer relevante arbejdsgivere

· Hvordan du nemmere får andre til at anbefale dig.

· Og meget meget mere...

Modulet LinkedIn er en del af mit onlinekursus - Læs om resten af kurset her!
- Din LinkedIn profil er et udstillingsvindue af din faglighed!

et billede    et billede    et billede    et billede

Close