Ricki Nielsen

Hvad virker, når du søger job? Her får du eksempler på, hvad der har virket for andre. Hvert år møder jeg mange tusinde jobsøgende, og det er deres erfaringer, der er mit grundlag for at hjælpe dig.

Ved du, hvordan LinkedIn kan hjælpe dig med at lande dit næste job?

Jeg møder mange jobsøgere, der synes, at LinkedIn blot er et online-CV. Men det er meget mere. LinkedIn er stedet, hvor du viser konkrete eksempler på dine resultater, og får dit netværk til at anbefale dig. Det er her, du kan dele din faglige viden, finde faglige fællesskaber og blive inspireret. Alt sammen noget, der kan skabe nye muligheder for dig, hvis du griber det rigtigt an.

 

“Er der egentlig nogen, der får et job, fordi de arbejder med LinkedIn?”

LinkedIn er en fantastisk online-platform til at vise, hvem du er. Flere og flere får besøg på deres profil inden en jobsamtale og i forbindelse med netværksaktiviter. Flere og flere får også jobtilbud gennem LinkedIn. Så jo; LinkedIn er i høj grad med til at understøtte, at du lander dit næste job, og nogle gange er det den direkte vej til jobbet. Derfor er LinkedIn også et godt sted at investere din tid. I sidste ende er det dog offline, du skaber relationer, men LinkedIn skaber et godt udgangspunkt for denne relation. 

Lær, hvordan andre bruger LinkedIn med succes

I mit onlinekursus lærer du at skabe en online-tilstedeværelse, der giver dig offline-muligheder. Din LinkedIn-profil skal vise eksempler på dine resultater og din faglige viden. På den måde kan du skabe interesse hos din kommende chef. Kurset indeholder alt det vigtigste, du skal vide om at opbygge en LinkedIn-profil og en overskuelig LinkedIn-strategi. Kurset lærer dig også:

· Hvordan du målretter dit indhold, så det rammer relevante arbejdsgivere

· Hvordan du nemmere får andre til at anbefale dig.

Hvordan er LinkedIn afsnittet i onlinekurset opbygget?

Kurset består af en række videoer og en guidebog. Videoerne giver dig motivation og cases med andres succeser. Bogen skaber struktur i dine udfordringer og guider dig gennem arbejdet med at opbygge din profil og søge relevant viden om virksomheder og medarbejdere. Kursusoverskrifter i videoerne & guidebogen:

· Din LinkedIn-profil
· Hvad er LinkedIn?
· Skriv til mennesket og maskinen

Indhold på din profil:
· Din faglige overskrift
· Kort beskrivelse / summary
· Erfaring

· Anbefalinger
· Kompetencer & anerkendelser
· Diverse indhold til din profil

· Hvem skal du invitere?
· Invitér dem, der kan give dig et job · Find faglige fællesskaber
· Anbefal andre

Få mine fremtidige videoer, guides & blogs:

et billede    et billede    et billede    et billede