Få en klar strategi for din jobsøgning!

En individuel samtale med mig giver dig indblik i, om du har fokus på det, der virker i din jobsøgning. Jeg hjælper dig med at afklare, om de job, du søger, matcher din profil. Og så sikrer jeg, at du går motiveret fra vores samtale med en klar strategi for din jobsøgning.

Samtalen kan eksempelvis give dig: 

• En klar strategi for din jobsøgning
• Konkret coaching / sparring på fx. jobsamtalen
• Afklaring, så du efterfølgende søger de rigtige job
• Viden om de 6 fejl, næsten alle begår i deres jobsøgning
• Motivation og energi til at gøre det, der skal til, for at du lander dit næste job

 

Jeg hjælper dig med at skabe et klart fokus!

I din jobsøgningsproces vil du møde rigtig mange, som giver dig råd om jobsøgning. Men mange af deres bud er ofte uaktuelle, for generelle eller måske direkte forkerte. Når jeg hjælper dig i din jobsøgning, fokuserer jeg på de succeshistorier, jeg har samlet fra tusindvis af jobsøgende. Du får konkrete eksempler på, hvad der rent faktisk virker. Efter vores samtale er det tydeligt for dig, hvad du skal fokusere på i din jobsøgning for at lande dit næste job.

Søger du de job, der matcher dine kompetencer og motiverer dig?

Efter nogle år i en stilling eller som nyuddannet har du tilegnet dig nye kompetencer, og de skal konkretiseres. Ofte er der et gab mellem dine kompetencer og de job, du søger, og du bliver derfor vurderet for dygtig til opgaverne. Det omvendte ser jeg også, hvis du i en periode har skruet ned for ambitionerne eksempelvis på grund af barsel eller alder. Jeg guider dig til at at træffe en beslutning om, hvilke job du skal søge ud fra dine kompetencer og motivation - hvis du ikke allerede ved det.

Du bliver den historie, du fortæller!

Har du haft en dårlig oplevelse med en chef eller kollega? Så er det helt sikkert noget, du bruger tid og energi på at fortælle til dine nærmeste. Det er helt naturligt og en rigtig fin måde at få bearbejdet din udfordring på. På sigt kan det dog spolere dine muligheder for at lande dit næste job. Når du er kommet dig lidt over din dårlige oplevelse, er det tid til at fortælle din historie på en ny og positiv måde. Du skal på trods af dine dårlige oplevelser finde det gode ved samarbejdet og relationen og gøre det tydeligt, hvilke resultater I har skabt. Du skal være afklaret omkring din fortid for at lykkes i din fremtid.

Du skal gøre det, der skal til!

Du skal træffe en beslutning om at gøre det, der skal til. Det kan du, når du er afklaret omkring din fortid, og når du ved, hvilke jobs du skal søge, og hvordan du skal søge dem. Mange siger til mig, at de har gjort deres bedste. Men det er lidt som at sige, at de har prøvet. Det er ikke godt nok. Med udgangspunkt i din udfordring giver jeg dig konkrete eksempler på, hvad der har virket for andre. Eksempler, som du kan relatere til. Herefter er det din opgave at gøre det, der skal til. Det kan jeg ikke gøre for dig. Men du vil opleve, at energien og motivationen kommer tilbage helt af sig selv, når du har truffet beslutningen. Den kommer tilbage, fordi vores samtale gør det tydeligt for dig, hvad du skal gøre.

Er dit svar JA til ét af disse spørgsmål?

· Er du løbet lidt tør for energi?
· Har du brug for nye ideer til din jobsøgning?
· Har du svært ved at finde de gode historier frem? 
· Bliver du valgt fra efter første samtale?
· Søger du måske de forkerte job?

Genfind din motivation! - Book en samtale:

Skal jeg forberede noget til vores samtale?

Uanset om du er forberedt eller ej, skal jeg nok styre samtalen, så du får værdi. Du må selvfølgelig gerne medbringe et relevant stillingsopslag, en ansøgning og et CV, som vi kan tage udgangspunkt i, hvis det er det, du vil tale om. Mit første spørgsmål til dig vil være noget i retningen af: Hvad forventer du at få med hjem fra vores samtale? De fleste beder om et spark, som kan sende dem i den rigtige retning. Og det er et fint svar. Du må dog gerne overveje, om der er noget helt konkret, du gerne vil have, at jeg svarer på, og tag gerne en liste med spørgsmål med.

Hvor foregår samtalen?

Samtalen er som udgangspunkt online, men vi kan også mødes fysisk. Jeg har udgangspunkt i København, men kommer jævnligt rundt i Danmark, så vil du gerne have en samtale med mig ude i landet, så skriv eller ring til mig. Måske vi kan finde et sted at mødes i nærheden af dig.

Hvad koster en samtale? Hvordan betaler jeg?

En samtale på 60 minutter koster 1.295 kr. Du kan betale med MobilePay via 24124. Kvitteringen fra MobilePay kan bruges som faktura, men jeg kan selvfølgelig også sende en faktura.

Kan jeg melde afbud eller ændre min tid?

Ja. Jeg har altid et eller andet, jeg kan bruge min tid på. Så hvis en aftalt tid alligevel ikke passer dig, må du meget gerne ombooke. Du kan ombooke din tid eller melde afbud indtil 2 timer før, vi har planlagt at mødes. Melder du afbud, får du selvfølgelig pengene retur.

“Alle burde have en samtale med dig, når de begynder at kigge efter nyt job. Det ville give det rigtige afsæt med masser af motivation, energi og værktøjer. Det ville godt nok kunne spare mange for en masse tid.” - Eric

Passer de ledige tider ikke? Så kan du gøre to ting:

1. Skriv til mig på [email protected] og fortæl, hvilke dage og tidspunkter der passer dig. Så finder jeg plads i min kalender.

2. Skriv din mail nedenfor og få besked, så snart der kommer nye tider, du kan booke.