Ricki Nielsen

Hvad virker, når du søger job? Du får mine eksempler på, hvad der har virket for andre. Hvert år møder jeg mange tusinde jobsøgende, og det er deres erfaringer, der er mit grundlag for at hjælpe dig.

Få mine 7 bedste spørgsmål til stillingsopslaget,

der får dig til jobsamtale!

+ Alle mine lynguide videoer.

+ Mine bedste artikler om succesfuld jobsøgning.

+ Info om produkter og måske et godt tilbud.

Leveret direkte til din mail!

De 6 ting, succesfulde jobsøgende gør:

 

1. Ringer på stillingsopslaget

For at komme til jobsamtale skal du ringe på stillingsopslaget. Opkaldet giver dig den viden, du skal bruge til at skrive en ansøgning om fremtiden og et målrettet CV, der får dig til samtale. Du skal ikke sælge dig selv, når du ringer. Du skal kun søge viden. Viden om virksomhedens konkrete udfordringer og de vigtigste kompetencer i stillingen.

"Hej Ricki. Du kan også skrive mig på din interne succesliste :-) Telefonsamtalen var (også denne gang) altafgørende. Det gjorde ansøgningen nemmere; samtalen blev fremhævet og husket ved interviewet og ikke mindst så var jeg blandt de få ansøgere der rent faktisk havde gjort det".

Jens, Chefkonsulent

2. Skriver en ansøgning om fremtiden

Din ansøgning skal vise, hvordan du vil gribe opgaverne an. Derfor skal du skrive om fremtiden, og hvad du fremadrettet vil gøre for virksomheden. Gør du det, så viser du samtidig dine ambitioner. Du skal indlede med at beskrive din motivation for at arbejde for virksomheden i det job, du søger. Afslut med en god grund til at kalde netop dig til samtale.

"Ricki du er sej! Med den ansøgning, jeg fik idéer til at optimere, er jeg endt i arbejde (med to måneders stilhed forud i jobsøgningen). Så det må siges at være effektivt, når du underviser :)"

Andreas Rothemejer Jacobsen, QA Professional hos Novo Nordisk

3. Viser resultater i et overskueligt CV

CV’et skal fange læseren på få sekunder. Det gør du ved at skabe et overskueligt og simpelt opbygget CV, med et målrettet resume og ved at præsenterer din resultater.

Ricki’s jobsøgningsteknikker og karriererådgivning er ubetinget det bedste, mest effektiv og udbytterige, jeg har set og oplevet. Klart, enkelt og gennemarbejdet materiale, højeffektive feedback øvelser, intet tidsspilde, klare resultater – gennemført i en behagelig, uformel tone. Ingen dikkedarer - ren essens!

Rune, Account Director

4. Bruger LinkedIn til at vise eksempler på resultater og søge information

Ved du, hvordan LinkedIn kan hjælpe dig med at lande dit næste job? Jeg møder mange jobsøgere, der synes, at LinkedIn blot er et online-CV. Men det er meget mere. LinkedIn er stedet, hvor du viser konkrete eksempler på dine resultater, og får dit netværk til at anbefale dig. Det er her, du kan dele din faglige viden, finde faglige fællesskaber og blive inspireret. Alt sammen noget, der kan skabe nye muligheder for dig, hvis du griber det rigtigt an.

Ricki's overbevisende og positive tilgang til min situation var forfriskende og motiverende. I dag, 3 uger efter kurset, besidder jeg et større kendskab til Linkedin, desuden er jeg en praktikplads rigere og jeg har formået at få 3 nye (studierelateret)jobs. Jeg vidste det ikke dengang, men Ricki's vejledning var netop dét jeg manglede efter et barskt år. Tak for det, Ricki!

Mercedes Louise Ulnits

5. Søger og deler viden via netværk

Netværk handler først og fremmest om at samle viden og skabe relationer. Derfor skal du stille spørgsmål og lytte, før du fortæller om dig selv. Den viden, du indsamler, kan du både bruge i din opfordrede og uopfordrede jobsøgning.

Jeg lærte mere om jobsøgning hos Ricki, end på samtlige kurser hos min anden aktør, a-kasse osv. Jeg kan varmt anbefale hans kurser til andre jobsøgende, der har brug for ny inspiration, konkrete eksempler og effektive råd og tips.

Anne, Kommunikationsrådgiver og managementkonsulent

6. Kommer eksempler til jobsamtalen

Kan du give et eksempel? Det er det mest stillede spørgsmål til en jobsamtale. Derfor skal du forberede konkrete eksempel. Eksempler på, hvad du har gjort tidligere, hvad du vil gøre i dette job, og hvem du er som person. Det er med til at vise, hvordan du konkret vil skabe værdi.

"Gå hjem og udarbejd fem konkrete forslag til noget, du kan gøre for dem lige nu og her, hvis de ansætter dig. Det var Rickis råd til mig før en forestående jobsamtale. Jeg fulgte Rickis råd. Og fik jobbet! Med den begrundelse, at jeg med mine fem konkrete forslag havde taget direktøren med storm og viftet de andre kandidater af banen."

Tanja Arnber Hansen, Kommunikatør

Ved du ikke, hvor du skal begynde?

Her er to muligheder:

 

Video & artikel serie: 0,-

Få mine lynguide videoer om de 6 ting, succesfulde jobsøgende gør. Mine 7 bedste spørgsmål til stillingsopslaget, der får andre til flere jobsamtaler, mine bedste artikler om succesfuld jobsøgning, samt info om mine produkter og aktuelle tilbud.

Få det hele her!

Book en samtale: 1.295,-

En individuel samtale med mig tager selvfølgelig udgangspunkt i dine udfordringer. Jeg veksler ofte mellem en spørgende tilgang og konkret rådgivning. Jeg sikrer altid, at du går motiveret fra vores samtale med en klar strategi for din jobsøgning.

Læs mere her!