Ricki Nielsen

Hvad virker, når du søger job? Du får mine eksempler på, hvad der har virket for andre. Hvert år møder jeg mange tusinde jobsøgende, og det er deres erfaringer, der er grundlaget for mit onlinekursus og de individuelle samtaler, jeg tilbyder. 

Lad mig hjælpe dig med at lande jobbet...

For 3 år siden var der en kursist, der efter et kursus spurgte mig: “Kunne du ikke optage alt, hvad du ved om jobsøgning på video, så vil jeg, når jeg vågner i morgen, kunne høre alle dine pointer igen. Det ville helt sikkert gøre dine budskaber endnu mere tydelige og få mig hele vejen frem til mit næste job.”

Den og lignende kommentar sendte mig afsted på en lang rejse med at opbygge et filmstudie, optage alt, hvad jeg ved om jobsøgning, på video og udvikle guidebøger, der kunne understøtte filmene.

Mine onlinekurser indeholder mange af de succeshistorier, jeg har samlet. Leveret helt enkelt og overskueligt gennem videoer og guidebøger. Det er er intet quickfix. Hvis det var let, ville alle jo bare gøre det. Så selvfølgelig skal du arbejde for at få jobbet. Jeg viser dig, hvad der er det rigtige at arbejde med, og hvordan du gør det, så du ikke spilder din tid.

På onlinekurset lærer du at:

Stillingsopslaget

Ringe på stillingsopslaget og stil de rigtige spørgsmål uden at spilde nogens tid.

Ansøgningen

Skrive en fremadrettet ansøgning, der viser din motivation og får dig til samtale.

CV'et

Skrive et målrettet CV med resultater, der fanger læseren på under 10 sekunder.

LinkedIn

Udfylde din profil, vælge den rigtige strategi og lande dit næste job via LinkedIn.

Netværk

Netværke dig til et job, uanset om du er introvert eller ekstrovert.

Jobsamtalen

Vise gennemslagskraft og personlighed, så ansættelsesudvalget vælger dig.

Hvor kan jeg se og lytte til kurset?

Du kan se det på alle telefoner, tablets og computere. Du kan også lytte til materialet i form af lydfiler, der indeholder samme lydspor som videoerne. Det giver mening, hvis du er på farten. Lydfilerne kan også downloades og guidebøgerne er i pdf-format. Kurset er dit på ubestemt tid. Hvis jeg nedlægger mit online-jobsøgningskursus, hvilket jeg på ingen måder kan forestille mig, får du mulighed for at downloade det hele.

Hvordan er kurset opbygget?

Kurset er bygget op af videoer og guidebøger. I videoerne giver jeg dig konkrete eksempler på, hvad andre har gjort med succes og inspirerer dig til at finde din måde at gribe jobsøgningen an på. Guidebøgerne indeholder de mere faktuelle oplysninger, opgaver og hjælper dig med at holde fokus.

Hvornår er materialet tilgængeligt?

Alt materialet er tilgængeligt fra det øjeblik, du køber adgang.

Materialet i kurset er dymamisk

Jeg er gennem de seneste 9 år blevet stillet mange af de spørgsmål, du helt sikkert også sidder med. Jeg er derfor sikker på, at du finder de fleste svar i kurset. Hvis ikke, kan du stille spørgsmål til mig i kommentarfeltet under videoerne.

Min garanti til dig

Du har 14 dage, hvor du kan kigge mit materiale igennem. Er det ikke det bedste materiale, du har mødt, giver jeg dig pengene retur. Ser du mere end halvdelen af videoerne bortfalder fortrydelsesretten.

Stillingsopslaget - Ansøgning - CV - LinkedIn - Netværk - Jobsamtalen

Revolutionér din jobsøgning med effektive værktøjer og simple strategier, der virker!

Er der noget, jeg ikke har svaret på?

Så skriv til mig på [email protected] eller ring på 2098 9894.

- Den de ansætter, er den bedste til at præsentere sig,
men ikke altid den bedste til jobbet!